Cerca contraforts...

dimarts, 9 de juny del 2009

"Tongo" socialista a la Selectivitat


Creia que era una presa de pèl, una innocentada fora de calendari, però no. Un cop més, el govern socialista s'ha superat. Havia sentit un rebombori creixent entre els estudiants que aquest matí sortien de la primera prova de selectivitat. Tot indicava que en l'avaluació del comentari de text s'havia demanat analitzar un fragment atípic. La realitat, tristament, ha acabat superant a la ficció.

Resulta que el text proposat era el de Bibiana Aído. La coneixen? La flamant "chica Zapatero", Ministra de (des)Igualdad. Aquesta senyora, coneguda arreu de dins i fora dels països de parla hispana i territoris subjugats, s'ha postulat com a pitjor ministra de la democràcia, superant amb escreix la nefasta Magdalena Álvarez. És coneguda per la seva fina ironia, per la seva capacitat d'improvització i pel seu ús expert de la retòrica en la defensa del femellisme (no feminisme) i d'altres causes si no poc nobles, discutibles.
És la senyora que va donar femení a adjectius com "miembras", dient que la RAE s'havia de prendre seriosament la igualtat entre homes i dones. És aquella que considerava que un fetus no era un ésser humà, però si un ésser viu. És aquella que considera que les noies de 16 anys poden avortar lliurement sense coneixement de qui les alimenta. Tristament, és ministra del govern.

Com es dóna vergonya la coordinadora de les PAU d'incloure un text d'aquesta "individua" al costat de textos d'Ausiàs March i Miguel de Cervantes, al costat de versos de Joan Salvat-Papasseit, d'assajos de Plató (cada any de Plató) o d'articles d'En Monzó. Senyors, si avui no hi ha ciutadà de Catalunya que no conegui què són els blocs electorals, cal que tothom sàpiga que s'ha utilitzat la Selectivitat per fer apologia del govern, per difondre i promocionar (m'atreviria a dir que dignificar) la senyora Aído, el producte més obscur de la factoria Zapatero.


1 comentari:

Gràcies per comentar!