Cerca contraforts...

dilluns, 15 de març del 2010

Que es pensa que som imbècils?


Escric aquest breu apunt mentre acaba l'entrevista de TV3 amb el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, el Señor Jose Montilla Aguilera. La demagògia emprada en l'entrevista pel sobreesmentat no serà reproduïda a continuació. Ara, que a mi em digui que la culpa dels problemes de suministrament és de les elèctriques i que si no se'ns presta un servei adequadament som lliures de canviar de companyia no em cola. El que ja m'emprenya profundament és que em digui que la culpa del caos de la nevada és que la gent no va fer cas a les indicacions del govern.
Senyor Molt-Honorable-President-de-la-Generalitat-de-Catalunya-Don-José-Montilla-Aguilera, la ciutadania no és responsable del país. Coordinar el país en casos d'excepcionalitat i en tot cas informar de manera veraç, efectiva i immediata els ciutadans és competència exclusiva del govern. L'exigència del compliment de les inversions i  garantir els serveis bàsics per a la població (i sí, la llum i l'aigua són serveis bàsics) és competència exclusiva del govern. I de ningú més! O que potser ens pren per imbècils?
Li recordaré, Senyor Molt-Honorable-President-de-la-Generalitat-de-Catalunya-Don-José-Montilla-Aguilera, que quan vostè era ministre del Gobierno de la Nación (i prengueu-me en to sorneguer), no es va mullar per permetre la compra d'Endesa per part de Gas Natural, fustiguejant el capital català i abocant als lleons italians l'elèctrica. Potser la gestió hagués estat diferent. També li recordaré que és el govern que presideix que té la competència sobre la gestió i manteniment de les xarxes de distribució. O potser també són competència dels ciutadans? Vagi a enganyar un altre, amb mi no li ha funcionat!

2 comentaris:

  1. Doncs em sembla molt be tot el que has dit! Amb mi tampoc funciona! Que aqui a Berlin neva durant 6 messos l'any i sense problemes... tot funciona perfectament!

    ResponElimina
  2. Gràcies! M'agrada saber que no sóc l'únic que ho va veure així!

    ResponElimina

Gràcies per comentar!