Cerca contraforts...

dijous, 16 de febrer del 2012

"Las verdades de Andalucía"


"Sabías que, en plena crisis, Andalucía es una de las economías más saneadas del país?" El govern de la Junta d'Andalusia acaba de publicar un vídeo en el que defensa els avantatges que tenen els andalusos respecte la resta de ciutadans d'Espanya. La comparació és especialment potinera en referència a Catalunya. Potinera, per dir quelcom políticament correcte. I és que en aquest vídeo es poden sentir afirmacions com que el deute d'Andalusia està per sota de la mitjana nacional però MOLT per sota de la de "Comunitats Autònomes" com CATALUNYA o la "Comunitat Valenciana. La fatxenderia andalusa segueix amb què tenen més de 2000 menjadors escolars GRATUÏTS -més que McDonnalds hi ha a tot Espanya- que mantenen els llibres escolars GRATUÏTS. Curiós aquí, perquè diuen que sense tenir els llibres GRATUÏTS més de 900.000 nens andalusos deixarien d'aprendre. Si depenen de tenir els llibres GRATUÏTS per aprendre s'entén que tinguin més d'un 30% d'atur... i això que també farden de ser els únics que han emprès plans d'ocupació propis... 
Però no en tenen prou! També amb això es comparen amb Catalunya per dir que ells destrueixen menys ocupació! També farden de ser els que SUBVENCIONEN més empreses, des ser els que més SUBVENCIONEN l'I+D+I... i s'en foten d'"altres comunitats que segueixen retallant en innovació". SUBVENCIONEN joves ex-manobres perquè es formin (molt bé, ja m'agradaria que ho poguéssim fer aquí) i són líders en SUBVENCIONAR l'atenció a la dependència... 1 de cada 3 espanyols que rep una SUBVENCIÓ a la dependència és andalús!
Però espereu! Que això no és tot, senyores i senyors... Perquè Andalusia serà L'ÚNICA COMUNITAT QUE CONVOCARÀ OPOSICIONS PER A FUNCIONARI L'ANY 2012! I això tenint un 16% de la població funcionària (Catalunya poc més del 8%). Tot perquè, sapigueu-ho, són l'economia més sanejada de tot Espanya!
No sé vosaltres, però jo estic indignat. No perquè ser andalús sigui (sembli) un xollo, sense esmentar altres bicoques vàries com els PER i subsidis diversos que quan esmentem de resquitlló ens fan creure que som com a mínim racistes. Indignat perquè mentre nosaltres ens hem d'apretar el cinturó d'una manera duríssima i amb un sacrifici immens aquesta gent farda d'una manera descaradíssima gràcies a què mentre ESPANYA ENS ROBA uns 18.000 milions d'euros (18.000.000.000 euros) cada any Andalusia en rep 14.000 milions... molts d'ells pagats amb suor catalana!
Ja no es tracta de ser independentistes o no. Es tracta de dignitat. Qualsevol persona que es queixi contra les retallades, si us plau, que pensi dues vegades perquè hem de sacrificar-nos: sense patir aquest espoli i aquesta burla sorneguera d'"aquesta colla" Catalunya no seria on és.