Cerca contraforts...

dilluns, 10 d’agost del 2009

Aquest estiu, enganxa el CAT al teu vehicle


Unió de Joves de les Comarques Gironines hem iniciat la campanya estival. Enguany vam creure oportú reivindicar un tema que si bé no deixa de ser simbòlic no és per aixó menys important a l'hora de fer visible el nostre fet diferencial: el CAT a les matrícules. La campanya "Aquest estiu, enganxa el CAT al teu vehicle" pretén fer arribar a més gent la campanya iniciada des de diferents fronts de la societat civil catalana per fer visible l'adhesiu representant el distintiu reclamat.
A tall de comentari diré que aquesta campanya, si bé troba el seu objecte en una intransigència del PP en temps d'Aznar i de la majoria absoluta, va ser una de les malaurades promeses incomplertes per Zapatero en la seva primera legislatura. No podem deixar, doncs, de recordar al Poble Català que aquest incompliment se suma a altres temes de país que aquest nefast president ha passat per alt de manera activa, altiva i calculada.
Us animo a que enganxeu el CAT a les vostres matrícules i que el repartiu entre familiars i amics per tal de fer evident que els catalans sabem respondre a les ofenses i malgrat tot tenim la voluntat i la força per tirar endavant!

Diari de Girona
El Punt
Gironanotícies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar!