Cerca contraforts...

dijous, 15 de juliol del 2010

Terrorisme ecologista


Sempre diuen que qui no té feina el gat pentina. A vegades, però, el pentinat del gat és tan rocambolesc que pot ser fins i tot ofensiu. És el cas del que sembla que es posa de moda en aquesta societat decadent en què vivim.
Resulta que fa un parell de dies un pagès empordanès es va llevar amb el camp de blat de moro aixafat. La feina, feta a consciència, no semblava obra d'un porc senglar, animal poc propens a anar en ramats, sinó que semblava obra d'un ordre filogenètic una mica més "intel·ligent". No es tractava d'una invasió extraterrestre, ja que aquests, pel que diuen els amics de l'LSD, feien traçades molt més acurades, artístiques fins i tot. El camp estava arrassat.

Resulta que una organizació d'il·luminats contraria las transgènics van decidir arbitràriament que s'havia d'arrasar aquell sembrat. I ho van fer. Embolcallats amb un atuell blanc que els cobria tot el cos, no van dubtar en destrossar la feina del pagès i fer-ho públic com un trofeu. El motiu: pressumiblement allà s'hi havia plantat blat de moro transgènic. 
Si fins aquí l'acció ja ens pot semblar una bretolada majúscula, encara que jo ho consideraria delicte al marge de ser un grup organitzat i del seu modus operandi, la cirereta ve quan de transgènics, al camp, només hi éren ells. Resulta que s'havien equivocat de camp.
A banda d'això, i dóna per molt més la cosa, cal dir que el conflicte dels transgènics no és un problema de salut, sinó que és un problema exclusivament polític i quan un grup de gent utilitza la violència per fer valer les seves idees sobre una qüestió política les societats els anomena terroristes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar!