Cerca contraforts...

divendres, 27 de maig del 2011

Això és #acampadabcn?: "Tindreu la vostra intifada"


Ho he dit des del primer moment: el problema no és la protesta, és l'okupació. No era possible protestar massivament per un sistema més just sense okupar places i carrers? No. Barcelona un cop més actua de capital mundial dels antisistema. Ho va fer el moviment antibolonya i ara hi tornen. Són els mateixos, i juguen amb la gent de bona voluntat que vol canviar les coses des de la  convivència. Son els mateixos, que estiren la corda per tenir l'excusa de la brutalitat policial. Els mateixos que censuren els que hi estan en contra. Els mateixos pels quals la democràcia només té valor si és a favor seu. Ho sento, però el que ha portat aquesta lamentable situació no és la protesta ni la reivindicació sinó haver-se apoderat dels espais comuns per fer la revolució personal d'alguns. Aquesta era la intenció. Com m'ha dit el candidat de les CUP a Barcelona: tindreu la vostra intifada. Siusplau, deixeu de tensar la corda, aneu a casa i manifesteu-vos pacíficament com a ciutadans.

4 comentaris:

  1. Totalment d'acord amb tu Jordi. Això ha anat massa lluny. Ells que tant defensen la democràcia no se l'apliquen. Plaça Catalunya no és només seva. Jo vull poder-hi passejar tranquil·lament, anar a comprar, etc. Això per una banda. Per l'altre, i usant el seu mateix lema, NO REPRESENTEU a ningú jo els diria. Fent quatre càlculs un ja se n'adona. A Catalunya tenim uns 8 milions de persones. En aquestes acampades hippies si han reunit 80.000 persones a tot Catalunya. Doncs bé, no cal ser un geni per veure que això representa un 1% de la població. El 99% restant passa d'aquesta acampada i les seves mesures del món de l'Alicia al País de les Meravelles. I ja per acabar, per aquells que critiquen l'actuació dels mossos en el desallotjament dient que "ells no feien res", se'ls ha d'explicar que no moure't quan les autoritats, dirigides per un conseller votat per centenars de milers de persones, et demanen que et moguis és il·legal. Què se suposa que s'ha de fer llavors? Si jo vaig i m'estiro al mig de la Diagonal "sense fer res" bloquejant tot el trànsit no m'han de poder treure. És que és increïble. Aquests anti-sistema no veuen que els primers anti-demòcrates que violen la llibertat dels altres són ells mateixos.

    Barrufet Català

    ResponElimina
  2. És que això passa de taca d'oli. Estan intoxicant i manipulant les il·lusions de la gent per participar en fer evolucionar el sistema cap a una relitat més transparent i participativa però no: ells volen destruir i destruir. Ho he comprovat, si avui no m'he endut 10 insults (anònims alguns) no me n'he endut cap. I això tot i dir que els mossos s'han passat de frenada! Només respecten la SEVA opinió. És la SEVA democràcia, la democràcia dels no demòcrates.

    ResponElimina
  3. M'agradaria respondre al Gerard Caelles que a dalt diu: "Quin perill suposa una persona al terra?" I té raó, no suposa cap perill. Tanmateix fa demagogia. Perquè no se'ls fa fora per suposar un perill, se'ls fa fora per cometre una sèrie d'activitats considerades il·legals segons la nostre legislació com són l'apropiació ininterrumpuda d'un espai públic o el bloqueig dels vehicles de neteja que fan la seva feina. Per altra banda, no estic a favor de la violència de cap manera però al final és l'únic recurs contra els incívics que s'oposen a tot. Què pot fer la polícia si vol desallotjar 500 persones que s'asseuen a terra agafats uns amb els altres i que quan en treus un i despŕes un altre, el primer torna a seure i au torna a començar. Si el senyor Gerard Caelles fos capaç d'exposar un mètode no violent per desallotjar gent que no vol ser desallotjada de cap manera m'ho expliqui si us plau. Usant els mateixos arguments demagogs un près podria argumentar que estar a la presó limita les seves llibertats i interpretar-ho com una forma de violència envers la seva persona. Llavors què fem? Suprimim les presons? Visca la llibertat, no el llibertinatge.

    Barrufet Català

    ResponElimina
  4. Gran síntesi: visca la llibertat! No al llibertinatge! Gràcies "barrufet català"

    ResponElimina

Gràcies per comentar!