Cerca contraforts...

dijous, 30 de setembre del 2010

Permissivitat màxima!


Visca el món feliç! On pots robar, orinar al carrer, embrutar, insultar i apedregar els treballadors públics amb impunitat. Llegeixo Més de la meitat dels seixanta detinguts pels aldarulls durant la vaga general tenen antecedents policials. Llavors, què hi fan al carrer? El cas és que quan estic escrivint això la meitat ja deuen tornar a voltar per Barcelona.
Fa temps que tinc una sensació d'impunitat immensa, que dóna la sensació que lladres, vagos i delinqüents viuen sota la tutela d'una justícia laxa i desproporcionada que criminalitza les conductes pròpies però s'esbrava per defensar les terceres persones. O sinó, mireu els lladres de coure, els estafadors, els imprudents, les bandes d'assaltants, els atracadors d'adolescents i gent gran... o els antisistema. Darrerament són tema recurrent. Per desgràcia.
Comentava un mosso ahir que "no poden actuar amb contundència perquè no donen l'abast i les ordres són poc fermes". Què vol dir que són poc fermes? Ah, és clar, el que les havia de donar s'estava manifestant per la vaga a Girona. Vaja... Llavors passen coses. I els desperfectes i les indemnitzacions les paguem tots, els que ja fa mesos que no entenem com es té màniga ampla amb els grups d'esvalotats i d'esvalotadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar!