Cerca contraforts...

dilluns, 29 de novembre del 2010

Canvi i il·lusió


"Aquest cop sí. Ens n'hem sortit". La victòria és indiscutible: totes les comarques de Catalunya han donat com a guanyadora Convergència i Unió. Aquest cop l'aritmètica és impossible i l'Artur Mas serà el nostre 129è President.
La clau de tot la trobem en dos factors:  per una banda una pèssima gestió d'un govern que mai va poder aconseguir la cohesió que dóna ser el guanyador de les eleccions, amb els escàndols constants, la inoperància davant la crisi, la passivitat davant les patacades que ens han etzibat com a nació des de Madrid i la impossibilitat de transmetre una gestió que, en el millor dels casos, ha passat desapercebuda.
Per altra banda la campanya ha estat decisiva per consolidar aquest resultat. Dos missatges molt senzills: IL·LUSIÓ i CANVI. Des que vam començar a parlar de la precampanya aquest va ser el missatge que se'ns va exigir i aquestes paraules s'han repetit una vegada i una altra durant la campanya en boca de tots els nostres candidats. Hem fet una campanya amable, encoratjadora, entenedora i gens supèrflua. Ara caldrà saber estar a l'alçada de la confiança de molta gent que mai havia dipositat el vot en Convergència i Unió i que ara ha posat el seu gra de sorra perquè l'Artur Mas lideri Catalunya els propers quatre anys.
La situació no és gens senzilla. Prou ens hem guardat  de prometre grans subsidis, beques i subvencions perquè el país està molt debilitat, econòmicament i moralment. Ara és l'hora que entre tots ens arremanguem per aixecar Catalunya i construir entre tots un país modern, pròsper i just.

PD: Us deixo les reaccions al Majestic durant la declaració de Montilla després de l'escrutini:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per comentar!